1.1. Forside

Bilde 1 - Forside

 

Forsiden består av et navigasjonsfelt øvers og et søkefelt midt på siden. Søkefeltet kan brukes til å gjøre et søk på artiklers tittel og innhold.

 

1.2. Å søke på ord eller uttrykk

Når søkefeltet benyttes vil det autofullføre basert på det som er skrevet i feltet så langt. Dersom et av elementene på denne listen klikkes vil artikkelen med den tittelen lastes direkte.

 

 

Bilde 2 - Søkeforslag med ordet «bygg»

Dersom man ikke klikker på listen, men heller trykker på knappen «Søk» eller bruker «Enter» på tastaturet vil man komme til en søkeresulatat-side hvor alle artikler som har søkeordet enten i tittelen eller en eller annen plass i innholdet sitt er listet.

 

Bilde 3 - Søkeresultater på ordet «bygg»

Videre ned på denne siden vil man finne «Treff på innhold» der alle artikler som har søkeordet i innholdet er listet på samme måte. Ved å klikke på tittelen til en artikkel (markert i blå) åpnes hele artikkelen. Merk at her har det kommet et lite søkefelt i navigasjonsfeltet. Dette har samme funksjon som den på forsiden.

1.3. Artikkelvisning

Alle artikler har en knapp for å få en utskriftsvennlig versjon. Det er den blå printeren til høyre for overskriften. Benytt den sammen med nettleserens utskriftsfunksjon.

Under artikkelen er en knapp som kan benyttes dersom en ønsker å gi en tilbakemelding på artikkelen.

 

Bilde 4 - Artikkelvisning

1.4. Bla gjennom kategorier

På navigasjonsfeltet er det en et menypunkt «Kategorier». Den fører til siden vist på Bilde 5. Her er alle artikler som er tilknyttet en kategori sortert etter kategoriene.

 

Bilde 5 - Bla gjennom kategorier